Over Maatwerk Weert

Over Maatwerk Weert

Maatwerk Weert is in 2011 opgericht door Sandy Engels (1978).

Sinds 2001 heb ik als HR-adviseur veel kennis en praktische ervaring opgedaan op het gebied van Human Resources bij verschillende MKB-bedrijven. Naast operationele, adviserende en uitvoerende taken ben ik ook verantwoordelijk geweest voor HR-beleid.

Gedreven door ambitie en passie voor het vak heeft Maatwerk Weert als doel:

Iedere werkgever wordt geconfronteerd met de gevolgen van nieuwe wetgeving, veranderende (sociale en maatschappelijke) regels en wijzigende arbeidsvoorwaarden. Vaak is de benodigde expertise niet of (tijdelijk) onvoldoende aanwezig binnen uw organisatie. Met alle (financiële) risico’s van dien.

Met Maatwerk Weert stel ik mijn kennis en ervaring ter beschikking op de momenten en voor de onderwerpen die voor uw bedrijf wenselijk zijn. Hierbij beperk ik me niet tot beleid, maar voorzie uw bedrijf van praktisch advies, ondersteuning en/ of verzorg ik de uitvoering van werkzaamheden. Alles naar uw wens; echt Maatwerk!

Mijn belangrijkste persoonskenmerken zijn resultaatgericht, creatief, praktisch, betrokken en gedreven.

Voor informatie over mijn opleidingen en ervaringen verwijs ik u graag naar LinkedIn.

 

© 2018 Maatwerk Weert - website door Liutas Webdesign Venlo